Noorderzon

 • Sneaky Serpents is een interactieve onderwaterlichtinstallatie, die voor het eerst te zien was tijdens het Amsterdam Light Festival. In december 2015 was deze installatie te zien tijdens het Lichtfestival in Norrk√∂ping -Zweden. Zoals kikkers in een vijver komen deze lichtslangen uit hun schuilplaatsen zodra ze durven. Maar als ze bang worden door plotselinge geluiden, zoals klappende handen van bezoekers, gaan ze snel weer terug naar hun schuilplek. Tot, na een tijdje, de eerste weer tevoorschijn durft te komen en dan volgen de anderen. Welke bezoeker ben jij? Laat je ze schrikken of kom je alleen kijken?
 • Soort productie:
  Interactieve kunstinstallatie onder water,
 • Opdrachtgever:
  ism met Tropisten (Paul Godschalk, Robin Noorda, Menno Schrap)
 • Activiteit:
  Productie, Techniek, Ontwerp
 • bijzonderheden
  Sneaky Serpents is te bewonderen tijdens het Noorderzon Festival – Groningen.
  Van 18-08-2016 tot en met 28-08-2016